De Warmste Lucht

Ten voordele van Ontrafel

Laat vanaf 16 oktober je fietsbanden bijpompen, want op de warmste lucht rijdt je fiets veel beter! De bijdrage is vrij, de opbrengst van deze actie gaat naar VZW ontrafel. Bij aankoop van een fietspomp schenkt VDBike zelf €3,00.

https://www.facebook.com/Ontrafel/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARD7qltS3czmi4W_1s3PvoEkWo3ChY-NCJZDxOuTknIQQvktGjK2uP80XgTPZSo2WOXGQA6AtA2PqGlt

Waarom dit goed doel?

Jongeren zijn zeer kwetsbaar en verdienen een goede begeleiding bij grote tegenslagen. Dit geeft hen en de mensen rond hem een betere toekomst.

Ontrafel

Vzw Ontrafel, "Bleekweide Kortrijk", is een expertise- en begeleidingscentrum voor kinderen, jongeren en hun gezinnen dat deel uitmaakt van het Bleekweide-netwerk in Vlaanderen. We gaan samen op weg met breed verlies, rouw, emotionele pijn, trauma en groeiprocessen.
We bieden zowel individuele begeleidingen als groepsbegeleidingen aan, zetten schoolprojecten op en organiseren (vormings)activiteiten voor het brede publiek.
Hierbij mag niemand in de kou blijven staan.
Een luisterend oor via ons meldpunt, geen wachtlijsten waardoor de hulp laagdrempelig wordt, ...
Via ons hulpfonds maken we begeleiding en therapie mogelijk voor kinderen en jongeren waarvan hun gezin het financieel niet breed heeft.

Bekijk dit goed doel