De Warmste Look

Ten voordele van Qué bonito!

Nog op zoek naar een uniek kerstcadeau? Wil je tijdens de koude winterdagen heerlijk chillen in een knusse hoodie? Of ben je een echte hipster die met een totebag naar het werk trekt? Bestel het allemaal op de HiPPO-webshop én steun tegelijk het goede doel!

Peru is een fascinerend land, maar wist je ook dat 1 op 2 personen er in armoede leeft? En dat veel kinderen er geen toegang hebben tot degelijk onderwijs?

Voor de Warmste Week lanceren we daarom een actie ten voordele van Qué Bonito. Koop nu je pull, t-shirt of accessoire op onze webshop: https://shop.spreadshirt.be/hipposhop

Waarom dit goed doel?

Peru is een land van grote verschillen. Een prachtige natuur, roemrijke Inca-geschiedenis, wereldwonderen zoals Machu Picchu en een groeiende economie. Maar tegelijk neemt de armoede en de ongelijkheid toe. In Peru leeft 1 op 2 personen in armoede, 1 op 5 zelfs in extreme armoede. Bovendien is voor veel kinderen onderwijs een verre droom.

Qué bonito!

Vzw Qué bonito! staat volledig in het teken van het project Añañau in het zuiden. Asociación ONG Añañau is een onderwijsproject dat in december 2014 werd opgericht in Cusco, Peru. Ze werkt met kinderen en jongeren tussen 4 en 18 jaar oud die in situaties van extreme armoede en onstabiele familiesituaties leven in het district San Jeronimo.
Vzw Qué bonito! zorgt voor ondersteuning en vertegenwoordiging in en vanuit België. Ze heeft tot doel alle mogelijke materiële en morele tussenkomsten te verlenen en contacten te verzorgen met het oog op de verbetering van het lot van zowel kwetsbare kinderen als kwetsbare volwassenen in achtergestelde gebieden en dit in eerste instantie in samenwerking met Añañau.

www.ananau.org

Bekijk dit goed doel