De Warmste Logeerkussens

Ten voordele van MOEDERS VOOR MOEDERS

Deze Warmste Logeerkussens zijn zelfgemaakte, draagbare kussens, met een zakje met bijhorende leesboek. Perfect voor kleine kinderen die naar een logeerpartij gaan. Bij elk gekocht logeerkussen komt een kinderboek. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen.

Waarom dit goed doel?

Omdat Moeders Voor Moeders een organisatie is die volledig bestaat uit vrijwilligers, die zich volledig inzet voer moeders in nood. Naast de financiële steun die we willen bieden aan deze vzw, hechten we ook waarde om kinderen terug aan te sporen om meer te lezen.

MOEDERS VOOR MOEDERS

Directe materiële basishulp voor kinderen tem 12 jaar van gezinnen die in armoede leven. De hulp omvat kinderkleding en schoentjes, speelgoed met verjaardag of Sinterklaas, alles van babymateriaal, gevulde boekentas voor school, wekelijkse voedselpakketten, maandelijkse verzorgingspakketten, bed- en badlinnen. Verder hebben mama's de mogelijkheid om hun baby en peuters een badje en maaltijd te geven en er is een tijdelijke opvang voorzien voor de kinderen die meekomen. Een radeloze moeder, die geen andere oplossing ziet, kan bij ons terecht om anoniem haar kindje achter te laten in het vondelingenluik. De vzw ontvangt geen subsidies, maar financiert zijn werking 100 % dank zij giften. Wij werken uitsluitend met vrijwilligers. Alles wat verdeeld wordt is geschonken door gezinnen en bedrijven.

Bekijk dit goed doel