De Warmste Linde

Ten voordele van VZW UBUNTU ACHTKANTER

Met een groep vrienden van Sfeercafé ’t Lindeke organiseren we een Warme dag.
Deze begint met een ontbijt, met een uitgebreide variatie aan broodjes en ontbijtkoeken, het nodige beleg en koffie, warme choco en thee.
Daarnaast (of daarna) starten de wandelingen van 6 en 12 km om en rond Moorsele, tussendoor is er een heerlijke warme stop.
Het Warme middagmaal met lekkere beenhesp wordt geserveerd in ’t Lindeke.

Waarom dit goed doel?

We zijn een vriendengroep van sfeercafé, ’t Lindeke in Moorsele en steunen dit goede doel daar het zowel dicht in de buurt is, als dicht bij ons hart.
Het goede doel raakt ons omdat volwassenen met een beperking een degelijke plaats moeten krijgen in onze maatschappij. Het gaat ons meerbepaald om Het Ganzenhof, dit is een ecologische bioboerderij die mensen en hun omgeving ondersteunt.

VZW UBUNTU ACHTKANTER

Groep Ubuntu x 8K gaat als sociale netwerkorganisatie net die stap verder. Wij verleggen de standaard voor kwetsbare mensen en gezinnen. We gaan voor niets minder dan hun eigen gewaardeerde plek in de samenleving, dat doen we door hen te versterken. Vanuit een actief luisteren naar hen en hun netwerk zoeken we samen naar unieke, creatieve antwoorden. Echt, maar dan ook echt maatwerk!
Mensen sterker maken maakt ook ons sterker. We worden algemeen erkend en gewaardeerd voor onze agogische kennis en onze uitgebreide expertise zowel op vlak van cognitieve training als onze aanpak rond wellbeing .
Activiteiten, dienstverlening en werkplekken creëren we én voor mensen met een (vermoeden van) beperking én voor zij die verder van de arbeidsmarkt staan. Anders en sector overschrijdend! Mens zijn doe je samen. Iedereen zorgt voor iedereen.

Bekijk dit goed doel