de warmste lavendelzakjes

Ten voordele van STICHTING TEGEN KANKER

Bij ons thuis hebben we heel veel lavendel staan,maar het werd tijd om die te snoeien dus hebben we dat gedaan. Toen plukten we al de blaadjes ervan en stopten ze in geurzakjes. We verkochten ze ten slotte aan 2,50 euro per stuk aan familie en vrienden.

Waarom dit goed doel?

Ik doe dit omdat mijn mama ook kanker heeft gehad (borstkanker) en daardoor gingen we een heel moeilijke periode toe vol onzekerheden of het allemaal wel zou goed komen. Ik zat toen zelf nog maar in het 4de leerjaar en nu moeten we er nog steeds rekening mee houden(nu zit ik in het 2de middelbaar). Het was een moeilijke periode en ik wens andere gezinnen dit echt niet toe,daarom geef ik een bijdrage aan het onderzoek om kanker te bestrijden. Zodat kanker minder zal voorkomen,maar we zijn er wel sterker uitgegroeid als familie.

STICHTING TEGEN KANKER

Dankzij wetenschappelijk kankeronderzoek zien we de behandelingen vooruitgaan, kunnen patiƫnten en hun familie rekenen op een steeds betere begeleiding, en zijn opsporing en preventie tegelijk hoopgevend en uitdagend. Stichting tegen Kanker speelt in elk van die drie domeinen een belangrijke rol en dat volkomen onafhankelijk en transparant. Onze expertise geniet dan ook nationaal en internationaal erkenning. Kanker terugdringen? Daar werkt het hele team van Stichting tegen Kanker keihard aan op een professionele, enthousiaste en integere manier.
Stichting tegen Kanker, van hoop naar overwinning!

Bekijk dit goed doel