De warmste laptop

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Out Of Use zamelt oude elektrische en elektronische apparaten in voor hergebruik of recyclage. Zo zijn oude apparaten nog geld waard. Omdat veel bedrijven en organisaties nog oude laptops en computers hebben liggen, roepen we hen op om deze in te zamelen en de opbrengst ervan te schenken aan onze inzamelactie voor Make-A-Wish Belgium. Out Of Use zorgt ervoor dat de gegevens op de oude toestellen volledig worden verwijderd. Herbruikbare toestellen verkopen we via ons depot in Brussel, hiermee helpen we de digitale kloof te dichten in België. Toestellen die niet in aanmerking komen voor hergebruik worden gerecycleerd tot secundaire grondstoffen. Uit 100 % elektro-afval recycleren we maar liefst 89,96 % secundaire grondstoffen. Per ton gerecycleerd elektro-afval vermijden we trouwens ook 1,44 ton CO2-uitstoot. Doneer nu je warmste laptop voor Make-A-Wish en help de hartenwensen van kinderen te vervullen. Contacteer ons op het nummer 011 27 10 78 of via info@outofuse.com.

Waarom dit goed doel?

Onze firma is actief in heel België, daarom zochten we een goed doel waarvoor we onze klanten in Vlaanderen én Wallonië kunnen motiveren om mee te doen. We kozen voor Make a Wish omdat we de wensen van zoveel mogelijk kinderen in vervulling willen laten gaan. Dat ligt bij ieder van ons nauw aan het hart.

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel