De warmste lamp

Ten voordele van T'ANtWOORD, vereniging tegen armoede en sociale uitsluiting in Turnhout

Het veilen van een lamp die ik zelf heb geblazen in glas op tweedehands.be.

Waarom dit goed doel?

Omdat iedereen het recht heeft om een menswaardig bestaan. Het is niet omdat het financieel niet goed gaat dat je je moet opsluiten in je huis. Organisaties die bijdragen tot het welzijn van onze medemensen kunnen onze steun goed gebruiken.

T'ANtWOORD, vereniging tegen armoede en sociale uitsluiting in Turnhout

Vzw T'ANtWOORD is een vereniging tegen armoede en sociale uitsluiting in Turnhout. We willen een tweede thuis zijn voor onze bezoekers. Mensen kunnen hier ontspannen, werken aan zichzelf, sociale contacten opbouwen... Iedere vrijwilliger krijgt een taak op maat. In ons sociaal restaurant 't Hert bereiden wij elke middag een maaltijd, voor en door mensen in een kwetsbare positie. Ook tijdens deze maaltijden staan onze opbouwwerkers en vrijwilligers klaar om mensen een warm onthaal te bieden.

We komen lokaal op voor de sociale grondrechten van mensen in armoede en samen strijden we tegen sociale uitsluiting. Met 59 andere verenigingen waar armen het woord nemen vormen wij het Netwerk Tegen Armoede. In deze verenigingen staan mensen die in armoede leven centraal en nemen ze op alle niveaus het woord. Zij streven ernaar om armoede en sociale uitsluiting uit te bannen.

Bekijk dit goed doel