De Warmste Lach met Geert Van De Vijver

Ten voordele van DE STERRE

Een lachsessie voor het goede doel met dé Lach-Ambassadeur van België, Geert Van De Vijver.

Een lachsessie is een ontspannende activiteit waarbij we lachen zonder reden. Het bestaat uit diverse leuke en ludieke lachoefeningen gecombineerd met relaxatietechnieken. Een lachsessie brengt de deelnemers in een goede stemming, dichter bij elkaar en is zéér ontspannend.

Geert is sinds kort Lach-Ambassadeur van België. Een titel die hem op het lijf geschreven is met met zijn smakelijke en aanstekelijke lach. Twaalf jaar geleden volgde Geert een cursus lachyoga bij de Indische dokter Madan Kataria, die ervan overtuigd is dat lachyoga even heilzaam is als spontaan lachen. Hij is dan ook de grondlegger van deze geestige vorm van Yoga.

Waarom dit goed doel?

De combinatie kinderen en natuur is zeer belangrijk! Niet evident in een stad als Gent. We ondersteunen graag lokale organisaties en kennen de zeer geëngageerde initiatiefnemers.

DE STERRE

ALLE kinderen 3,5- 14 jaar de mogelijkheid bieden om in de natuur te kunnen spelen, tot rust komen, samen spelen, spelenderwijs leren over de natuur en daarnaast kennis te maken met de weide dieren. Er zijn ‘ geen regels, geen moetens’ , de kinderen zijn vrij en kunnen doen waar zij op dat moment behoefte aan hebben. Begeleiders houden goed de ogen open maar ‘sturen’ niet. Doelgroep; ALLE kinderen zijn welkom tijdens de kampen en speelnamiddagen. Kinderen die om welke reden ook , een probleem ervaren op school kunnen op dinsdag en donderdag tijdens schooltijd komen spelen en tot rust komen. De begeleider zal contact houden met de doorverwijzen om het kind zo goed mogelijk te steunen in zijn herstelproces. DOEL; het doel is om in de natuur en bij de weidedieren , kinderen rust , ruimte en veiligheid te bieden. Zichzelf te kunnen zijn, grenzen te verleggen, creativiteit stimuleren, fysische en emotionele gezondheid te verhogen door in de buitenlucht te zijn.

Bekijk dit goed doel

Video's