De Warmste Lach 2.0

Ten voordele van Hedera - centrum voor psychische revalidatie

Het wordt een exclusieve avond vol verrassingen met passages van o.a. Koen Dewulf, Kjen Descheemaecker, Piv Huvluv, Ygor uit Poperinge en Bloedend Hart.

Kaartenverkoop en meer info op :
https://www.hetperron.be/de-warmste-lach

t.v.v. : Moeders voor Vrede, Centrum voor psychische revalidatie Hedera, WVA, Vondels, Autisme Westhoek, 't één en 't ander, Be You en Turnkring Vlamertinge.

Waarom dit goed doel?

Het initiatief is een samenwerking van 8 Ieperse organisaties die op die manier elkaar willen ondersteunen.

Hedera - centrum voor psychische revalidatie

Hedera is een kleinschalig centrum voor psychische revalidatie te Ieper. We richten ons tot volwassenen met een psychische kwetsbaarheid die zich in staat voelen om een dagprogramma te volgen dat bestaat uit therapieën en individuele begeleiding.
Atelierwerking krijgt hierbij een belangrijke plaats. Het creëert situaties waarin mensen kunnen oefenen in attitudes zoals samenwerken, communiceren, doorzetten,… Bovendien pikken zij vaardigheden op waarmee zij thuis verder aan de slag kunnen. De financiële steun die we hopen via Music for Life te verwerven, willen we inzetten voor het verder uitbouwen van onze ateliers doe-het-zelf, maatschappelijke oriëntatie, het creatief atelier, huishoudkunde en het atelier sport en beweging.

Bekijk dit goed doel