De Warmste Lach 2.0

Ten voordele van 't één & 't ander

Het wordt een exclusieve avond vol verras­singen met passages van o.a. Koen Dewulf, Kjen Descheemaecker, Piv Huvluv, Ygor uit Poperinge en Bloedend Hart.
kaartenverkoop en meer info op:
https://www.hetperron.be/de-warmste-lach

t.v.v.: Moeders voor Vrede, Psycho­so­ciaal centrum Hedera, WVA, Vondels, Autisme Westhoek, Be You, Turnkring Vlamer­tinge en ’t één & ’t ander

Waarom dit goed doel?

Openheid en ondersteuning voor mensen met een psychische kwetsbaarheid is zeer belangrijk!

't één & 't ander

't één & 't ander is (g)een gewone winkel. De producten die verkocht worden, zijn handgemaakte producten die het verhaal vertellen van de mensen die ze creëerden. Mensen die om één of andere reden terecht kwamen in het Psychiatrisch Ziekenhuis Heilig Hart te Ieper. Mensen die in de ergotherapie aan zichzelf kwamen werken, met als zichtbaar resultaat de producten in onze winkel.
De winkel is ook een stageplaats voor patiënten die zich voorbereiden om terug aan het werk te gaan. We organiseren er workshops voor patiënten én externe deelnemers.
't één & 't ander helpt het taboe op psychische problemen te doorbreken en de drempel te verlagen voor mensen met een psychische kwetsbaarheid én hun omgeving.

Bekijk dit goed doel