De warmste lach

Ten voordele van MFC Levenslust

Wat is er leuker dan eens lekker te tafelen en nadien te genieten van topamusement?

Kom op donderdag 12 december 2019 naar de Rare Vos te Schepdaal (Marktplein 22, 1703 Schepdaal), geniet van een 3-gangenmenu en maak kennis met het eerste Dilbeeks improvisatiegezelschap Dannii Dawell.

Het mooiste van de avond is dat je komt genieten en hiermee ook een goed doel steunt. De opbrengst gaat naar de leefgroep De Wijzer (kinderen tussen 6 en 12 jaar) van Levenslust. Zij hebben slechts een beperkt werkingsbudget voor uitstapjes, verjaardagscadeautjes, spel- en knutselmateriaal …

Wij hopen jullie dan ook massaal te mogen verwelkomen op 12 december voor een fijne avond en zo tegelijkertijd een centje in te zamelen voor deze kinderen.

Waarom dit goed doel?

Om de kinderen uit leefgroep De Wijzer van Levenslust te ondersteunen.
En om de begeleiders een hart onder de riem te steken die elke dag super werk leveren.

MFC Levenslust

Levenslust vzw is een organisatie met een vrijzinnige grondslag die zich richt tot jongens en meisjes van 6 tot 21 jaar met een licht mentale beperking of gedrags- en of sociaal /emotionele problemen. We bieden verblijf, dagbesteding en mobiele/ambulante begeleiding aan. We zoeken voor elke jongere de beste individuele benadering, aangepast aan zijn of haar noden.

Bekijk dit goed doel