De Warmste Kwis

Ten voordele van de branding WAAK vzw

Tijdens de Warmste Kwis strijden teams van 4 deelnemers voor de eer als beste kwissers. Elk team moet uit minstens 1 personeelslid van
‘de branding’ bestaan. Vrienden, kennissen, familie... zijn welkom!
Meer info bij het personeelsteam van 'de branding'.

Waarom dit goed doel?

Om onze personeelskwis een 'extra' tintje te geven, maken we er dit jaar een Warmste Kwis van!
Zo zetten we mee onze schouders onder het doel van dit jaar: nl. de aanpassing van een personenbus met een rolstoellift, zodat het vervoer voor rolstoelgebruikers niet in het gedrang komt en in alle comfort kan gebeuren.

de branding WAAK vzw

'de branding' biedt diensten aan volwassenen met een beperking. Zo'n 290 medewerkers zetten zich elke dag in om 390 volwassenen met een verstandelijke beperking (en vaak ook bijkomende problemen en/of beperkingen) te ondersteunen.
De dienstverlening van 'de branding' is verspreid over meerdere locaties in Kortrijk, Heule en Kuurne, maar centraliseert zich in het hoofdgebouw in de Ringlaan 30 te Heule.
'de branding' werkt actief aan inclusie en zelfstandigheid van mensen met meer en met minder mogelijkheden. Dankzij een uitgebreid aanbod dagbesteding, een modulair systeem van vrije tijd, arbeid en vorming en woningen middenin de samenleving, proberen wij de persoon en niet de beperking centraal te stellen.

Bekijk dit goed doel