De Warmste Kwenenbos Run & Walk

Ten voordele van Vrienden van Wolf

Een gezellige Warmste Week Run en/of Walk ten voordele van de Vrienden van Wolf vzw, opgericht door één van onze Kwenenbosmadammen voor haar zoontje Wolf, met als doel de levenskwaliteit te verbeteren van mensen met een beperking.

Kies voor een rondje lopen of wandelen door de winterse Scheldemeersen en schenk 10€ aan ons goed doel.
Kinderen onder de 12 jaar doen gratis mee of geven een vrijwillige bijdrage ;-)
Honden uiteraard ook welkom!

Vrije start tussen 10 en 14:00u
Startpunt: parking van Dhaene Sport, Gaversesteenweg 404 te Merelbeke.
Kleine traktatie achteraf in de vorm van een goodiebag (tot zolang de voorraad strekt).

Je kan er niet bij zijn maar je warm hart wil wel iets schenken?
Dan kan je je vrijwillige bijdrage storten op BE74 10305722 3907
Wolf en zijn vrienden zullen je dankbaar zijn!

Waarom dit goed doel?

Omdat deze vzw opgericht door één van mijn beste vriendinnen, voor haar zoontje met een beperking, namelijk Wolf. hij is een schattig baasje en ik wens dat hij en zijn vrienden een zo kwalitatief leven kunnen leiden!

Vrienden van Wolf

De VZW heeft als doel de levenskwaliteit te verbeteren van personen met een fysieke, mentale, motorische, psychische of sociaal-economische beperking.
We helpen de scholen buitengewoon onderwijs MPIGO De Oase (Gent) en Rozemarijn (Drongen) hippotherapie te organiseren voor kinderen met een mentale beperking. Ook ondersteunen we Puissance hippotherapie in Gavere bvb door de aankoop van een rolstoelmenwagen en sponsoring van hippo zomerkampjes. Tijdens die hippotherapie kunnen de kinderen contact te maken met de paarden, ze verzorgen, leiden en oefeningen doen. Hippotherapie wordt algemeen beschouwd als één van de meest doeltreffende manieren om door de grenzen te breken van kinderen die anders zijn. Meer nog: tijdens de therapie maken de belemmeringen en de afhankelijkheden van de kinderen plaats voor een gevoel van intense vrijheid.

De vzw wil, naast de financiële ondersteuning van deze sessies hippotherapie, een ruimere doelgroep bewust maken van de meerwaarde ervan.

Bekijk dit goed doel