De Warmste KWB-Mountainbike

Ten voordele van VZW STORTKINDEREN

De mountainbiketocht bevat 3 lussen van ca 25 km, zo kunnen de goede, minder goede en nieuwsgierige moutainbikers zelf hun grootte van hun tocht bepalen. De bevoorrading bevindt zich aan de start van de lussen. Na het mountainbiken zullen de deelnemers nog een goodie-bag ontvangen. Vooraf zullen we wijn en bierpakketten verkopen. Afhaling ervan is op de dag van de mountainbike. Dit jaar organiseren we ook een kidsparcours. Er zal een verkoopsstand zijn 'banden for life' - fietsaccessoires. Samenwerking met de Kilibikers. Wat we nog niet uitgewerkt hebben is een verkoopsstand met tapas/hapjes.

Waarom dit goed doel?

KWB-Lendelede organiseert dit jaar voor de 20ste keer een mountainbike op 8 december.
Naar aanleiding van dit jubileumjaar besliste de werkgroep KWB Mountainbike om de opbrengsten van deze tocht te schenken aan een goed doel. De werkgroep heeft de keuze gemaakt voor VZW Stortkinderen. Uiteraard organiseren we randactiviteiten rond de Mountainbike, zoals wijnverkoop, bierpakket verkoop, banden for Life (fietsaccessoires). Er wordt ook samengewerkt met de Kilibikers die een stand bemannen met verkoop van koffie. We zijn ook in onderhandeling om er een foodtruck bij te hebben. Indien jullie meer info wensen kunnen jullie mij altijd contacteren via mail of gsm.

VZW STORTKINDEREN

Vzw de stortkinderen zet zich in voor de minderbedeelden in Cambodia, we hebben opvangcentra voor kinderen, kindercreches, vrouwenvluchthuis, scholen en we doen aan sociale woningbouw.

Hoofddoel is de kinderen een kans te geven op educatie zodat de cirkel van armoede kan doorprikt worden

Bekijk dit goed doel