De Warmste Kwartfinale

Ten voordele van IE Zwembad Dolfijntje VZW

Op vrijdag 20 december spelen onze Dames A in de kwartfinale van de Beker Van Vlaanderen tegen buur Sint-Katelijne-Waver B. Een ontegensprekelijke topaffiche, waarmee wij graag van de gelegenheid gebruik maken om ons steentje bij te dragen aan De Warmste Week.
Het totaal aan inkomgelden is die dag volledig ten voordele van IE Zwembad Dolfijntje. Het Dolfijntje in Willebroek is geen gewoon zwembad: Geen massa zwemmers, geen galmende geluiden, geen luid geplens. Het is een zwemparadijs vol snoezelwater en zachte muziek. De Typische kenmerken van een IE zwembad. Voor meer informatie kan u terecht op www.dolfijntje.be
Kan u er niet bijzijn op 20 december? Geen probleem! Vanaf vandaag staat er op de toog in Sporthal De Schalk immers een collectedoos waar u eventuele giften kan in deponeren. Deze worden uiteraard mee overgemaakt aan het Dolfijntje. U herkent ze aan de affiche van ons evenement.
#dasbasketwillebroek #dewarmsteclub #dewarmsteweek #studiobrussel

Waarom dit goed doel?

Omdat wij een Willebroekse basketbalclub zijn, met een hart voor onze gemeente en alle mensen die hun steentje bijdragen aan de goede werking ervan. Onze bewondering voor de mensen van Dolfijntje is enorm, en dat verdient een bijdrage van onze club.

IE Zwembad Dolfijntje VZW

Wij zijn een therapeutisch zwembad voor mensen met een beperking. Ze kunnen bij ons terecht met begeleiding van een familielid of met een begeleider van het zwembad. Instellingen zijn bij ons ook welkom. Een sessie duurt 40 min. in een verwarmd zwembad van 34° met een aangenaam muziekje op de achtergrond. Heel het gebouw is aangepast voor mensen in een rolstoel.

Bekijk dit goed doel