De Warmste Kunst- en Belevingsveiling

Ten voordele van Metgezel vzw

Tijdens onze stille veiling kan je gedurende twee weken bieden op allerlei kunstwerken en kunstbelevingsmomenten: schilderijen en beeldhouwwerken, maar ook een huiskamerconcert, workshops, een blik achter de schermen in een atelier, ...
De veiling loopt van 1 december tot en met 14 december.
Je kan ze volgen op Facebook: De Warmste Kunst- en Belevingsveiling.
De opbrengst gaat volledig naar Vzw Metgezel!

Waarom dit goed doel?

Omdat iedereen recht heeft op vakantie!
Vzw Metgezel verzorgt vakanties voor mensen met een lichamelijke/verstandelijke beperking. Ze onderscheiden zich door vakanties aan te bieden voor kleine groepen met persoonlijke begeleiding.

Metgezel vzw

Vzw Metgezel organiseert het hele jaar door begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke en/ of lichamelijke beperking, alsook voor mensen met een autismespectrum stoornis.
Wat ons uniek maakt is dat onze vakanties beleefd worden in kleine groep. Er gaan twee tot maximum zes personen tegelijk op vakantie. Dit doen we heel bewust om mensen meer zorg, meer persoonlijke aandacht te kunnen bieden. Vanuit commercieel oogpunt is dit geen evidente keuze. Daar we met de inkomsten van vakantiegangers niet toekomen om onze professionele begeleiders te betalen. Deze professionelen ondersteunen een heel netwerk van vrijwilligers. Daarom hebben we elke steun hard nodig, willen we blijven mensen gelukkig maken.
Onze vakanties gaan door in de Westhoek, aan de Westkust, maar ook al in andere regio's: Brugge, Leiestreek, Vlaamse Ardennen, Ardennen, Zeeland,.. Het aanbod groeit stelselmatig en mensen genieten telkens weer van onze persoonlijke benadering.

Bekijk dit goed doel