De warmste kruidenthee voor Aksi Vzw

Ten voordele van AKSI vzw - de Bottelarij

Tijdens de Kerstmarkt op 15/12, georganiseerd door de Bottelarij te Ulbeek (Wellen), zal ik hier als starter-onderneemster aanwezig zijn met een stand waarbij ik zelf samengestelde kruideninfusies (thee) zal verkopen. Hiernaast kunnen de bezoekers voor €1 een kopje hartverwarmende kruidenthee aankopen, waarvan de opbrengst volledig gaat naar Aksi Vzw.

Waarom dit goed doel?

Als moeder van een dochter met ASS (autisme) merk ik dat ook zij haar beperkingen heeft en altijd tegen bepaalde dingen zal blijven opbotsen gedurende haar verdere leven.
Het is dan ook fijn dat er initiatieven zijn zoals o.a. Aksi Vzw die o.a. mensen met een beperking (financieel, psychisch, fysiek, afkomst,...) een kans geven op de arbeidsmarkt, en in onze maatschappij. Deze personen krijgen zo ook de kans om hun kwaliteiten en competenties waarover zij beschikken in te zetten en toonbaar te maken aan de buitenwereld. Wat volgens mij bijdraagt aan een positief zelfbeeld en en zelfvertrouwen. En dit mee kunnen ondersteunen maakt een mens gelukkig.

AKSI vzw - de Bottelarij

AKSI vzw (ArbeidsKansen voor Sociale Integratie) stelt dagelijks meer dan 130 mensen te werk, die elders om uiteenlopende redenen geen werk vinden. Wij proberen hen niet alleen werk te bieden, maar ook aan hun zelfredzaamheid te werken en ervoor te zorgen dat doorstroming naar het normaal economisch circuit op termijn tot de mogelijkheden behoort. Het kloppend hart van onze organisatie is de Bottelarij, een onderdeel van de 127-jaar oude gebouwen van de voormalige brouwerij Hayen in Ulbeek. De Bottelarij is niet af... en toch weer wel. Er wordt gewerkt, verwelkomd, vergaderd, geëxposeerd, bewonderd. Er wordt geïnvesteerd, stukje bij beetje, als er middelen zijn. Af zal het misschien nooit zijn, maar inspireren doet het nu al.

Bekijk dit goed doel