De Warmste Kroeg

Ten voordele van Saying Goodbye

'De Warmste Kroeg' is een kroegentocht waarbij we de mensen willen samenbrengen over alle deelnemende Gullegemse cafés.
Voor €5 bekom je aan de bar een stempelkaart en zo deelnemen aan de tocht. Met deze stempelkaart ga je langs bij alle deelnemende cafés. In ieder café wordt er een spelletje voorzien. Om hieraan deel te nemen, dient men eerst zijn kaart te laten afstempelen aan de bar. Daarna kan het spel gespeeld worden.

Waarom dit goed doel?

We vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn of haar rouwproces te kunnen doorlopen en dat met eventueel professionele hulp.

Saying Goodbye

Saying Goodbye wil zich als vereniging inzetten voor kinderen, jongeren en volwassenen die recentelijk of langer geleden geconfronteerd werden met het verlies van een dierbare.
Jaarlijks organiseren we hiervoor allerhande activiteiten waarbij lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten in een open, vriendelijke en ongedwongen sfeer. Dit kan tijdens de ontmoetingsdagen, weekends voor gezinnen, volwassen en jongvolwassen, daguitstappen, educatieve avonden, vormingsdagen, jaarlijkse rouwkampen voor kinderen/ jongeren, enz. Het thema rouw is hierbij steeds aanwezig, doch niet altijd even uitdrukkelijk. Kinderen en jongeren hebben immers ook momenten van sport, spel, recreatie en rust nodig.

Bekijk dit goed doel