De Warmste Krant

Ten voordele van STICHTING TEGEN KANKER

Bij Mediafin willen we ons steentje bijdragen aan het goede doel, meer specifiek aan Stichting Tegen Kanker. Dit gaan we doen door verschillende teams binnen het bedrijf te laten strijden om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Waarom dit goed doel?

Een mama, papa, oma of opa. Een collega, vriend, broer of zus. Allemaal hebben we de ziekte al van dichtbij gezien en meegemaakt. Kanker raakt nog steeds te veel mensen. Door Stichting Tegen Kanker te steunen willen wij ons steentje bijdragen in het onderzoek ter preventie en behandeling van kanker.

STICHTING TEGEN KANKER

Dankzij wetenschappelijk kankeronderzoek zien we de behandelingen vooruitgaan, kunnen patiënten en hun familie rekenen op een steeds betere begeleiding, en zijn opsporing en preventie tegelijk hoopgevend en uitdagend. Stichting tegen Kanker speelt in elk van die drie domeinen een belangrijke rol en dat volkomen onafhankelijk en transparant. Onze expertise geniet dan ook nationaal en internationaal erkenning. Kanker terugdringen? Daar werkt het hele team van Stichting tegen Kanker keihard aan op een professionele, enthousiaste en integere manier.
Stichting tegen Kanker, van hoop naar overwinning!

Bekijk dit goed doel