De Warmste Korfbaltraining

Ten voordele van G-sport Vlaanderen vzw

Korfbalclub Sikopi organiseert net als de vorige jaren ‘De Warmste Training’. We organiseren één gemeenschappelijke training voor alle Sikopi-spelers samen. De verschillende leeftijden worden immers door elkaar gehaspeld, zodat bv. een speler van de U10 kan trainen met een speler van de kern. Dat zorgt dan letterlijk en figuurlijk voor ‘De Warmste Training’! Het goede doel is de drijfveer, maar het is ook heel mooi dat er op de training een verbinding gelegd wordt tussen jong en oud. Dit jaar schenken we de opbrengst aan G-sport Vlaanderen. Er zullen in die optiek ook G-sporters deelnemen aan de training.
Omdat muziek natuurlijk centraal staat in dit initiatief van Studio Brussel, zal dat ook de rode draad worden tijdens dit evenement. De training zal op een spectaculaire manier door muziek begeleid worden en nadien kan je de stijfheid uit je benen dansen op de zinderende afterparty in het clubhuis van Sikopi.

Waarom dit goed doel?

Sikopi Korfbalclub wil de komende jaren vol inzetten op G-korfbal. We willen het aanbod voor G-sporters ook in ons verenigingsleven inbedden. We organiseren nu voor de 4de keer 'De Warmste Korfbaltraining' en kiezen telkens een goed doel dat nauw aansluit bij onze waarden en normen. G-sport Vlaanderen past dus perfect in onze missie. Bovendien zullen we G-sporters uitnodigen om deel te nemen aan deze unieke korfbaltraining.

G-sport Vlaanderen vzw

G-sport Vlaanderen vzw wil zoveel mogelijk personen met een handicap de kans geven om het plezier van sport te ervaren.

We doorbreken taboes, verzamelen alle kennis rond G-sport en zijn de gids voor iedereen die rond G-sport wil werken.

G-sport Vlaanderen vzw verzamelt daarnaast middelen bij bedrijven en het publiek om deze door te storten naar sporters en clubs zodat zij aangepaste sportmaterialen kunnen aankopen. Rolstoelen, een tillift voor het zwembad, rinkelballen of een bocciagoot, ... het zijn maar enkele voorbeelden van het materiaal dat broodnodig is om te kunnen sporten.

Bekijk dit goed doel