De Warmste Kom

Ten voordele van Tandem vzw

De keramiekstudenten van de Kunstkoepel, academie voor Beeld, in Bilzen, hebben zelfgemaakte en dus unieke kommen gemaakt. De zelfgemaakte soep van vzw Tandem zal hierin nog beter smaken! Geniet ervan en denk nog eens aan deze vzw, elke keer dat je eet uit deze 'warmste kom'.

Waarom dit goed doel?

De keramiekstudenten van de Kunstkoepel in Bilzen hebben gehoord dat de volwassenen in Tandem als activiteit lekkere soep verkopen. Hierop konden wij inspelen door 'de warmste kom' te maken die ze samen met hun soep erin kunnen verkopen. Ze kunnen de verdiende centjes gebruiken voor een nieuwe minibus (of voor andere activiteiten of in de verdere ondersteuning in het zelfstandig wonen van de gasten).

Tandem vzw

Tandem vzw is en zorginstelling voor volwassenen met een mentale beperking. Wij bieden opvang in zowel dagondersteuning als woonondersteuning. Onze gasten krijgen een zinvolle dagbesteding aangeboden in de verschillende activiteiten zowel sport en ontspanning als in het creƫeren van werkjes en semi-industriele opdrachten. In de woonondersteuning wordt een echte thuis aangeboden en bieden wij ondersteuning om de zelfstandigheid van onze gasten te vergroten.

Bekijk dit goed doel