De Warmste Koffiebonen

Ten voordele van Kleine Prins

1) In onze gezellige koffiebar en-winkel Koffie Onan zullen we een speciale koffie genaamd de Kleine Prins Blend verkopen t.v.v. vzw Kleine Prins.
Je kan de boontjes naar wens laten malen om thuis te genieten van een warmste kop lekkere koffie!
1 zakje van 100gr kost 5€, de opbrengt gaat integraal naar de Kleine Prins.

2) Christmas Cupping 15/12/2019
Op zondag 15/12/2019, van 8u30 tot 11u30
organiseert Koffie Onan een koffie- en theecupping waar bezoekers diverse variëteiten kunnen proeven en kopen (alsook de Kleine Prins Blend) en geschenken kunnen samenstellen adhv een proeverij!
We vragen als toegang een vrije gift ten voordele van de Kleine Prins bovenop de verkoop van de pakjes koffie.

Waarom dit goed doel?

Sinds een tweetal- jaar geleden krijgen mijn zus, haar zoontje en het volledige gezin ondersteuning van deze vzw. Sindsdien ervaar ik van dichtbij hoe zij en vele ander families dankzij de Kleine Prins een zeer impactvolle vorm van ondersteuning ontvangen. Bovenop de broodnodige administratieve of financiële hulpmiddelen, organiseert de Kleine Prins mooie evenementen voor de kinderen en hun gezinnen waar ze samenkomen, ontspanning en ondersteuning en samen leuke momenten kunnen ervaren! Het zijn dergelijke initiatieven die moeilijke situaties wat draaglijker maken . Met veel plezier dragen wij van Koffie Onan dan ook ons boontje bij!

Kleine Prins

VZW Kleine Prins is meer dan 40 jaar geleden opgericht en werkt volledig met vrijwilligers. Wij begeleiden gezinnen die getroffen worden door een levensbedreigende ziekte van een kind voor de leeftijd van 18 jaar. De werking omvat drie terreinen:
-emotionele ondersteuning: een luisterend oor zijn en de zorg van de ouders proberen te verlichten
-lotgenotenwerking door het organiseren van 4 feestelijke activiteiten per jaar voor alle gezinnen.
-financiële steun voor medische kosten gerelateerd aan de ziekte van het kind.

Bekijk dit goed doel