De Warmste Koekjesverkoop door Jong Groen Gent

Ten voordele van AWEL

Jong Groen Gent gaat op 17 december koekjes verkopen t.v.v. Awel vzw! 😍 We vinden Awel een fantastische organisatie, en we zetten met plezier al onze bakskills in voor zo'n geweldig goed doel.
We hopen met onze actie niet alleen veel koekjes te verkopen, maar tegelijk ook mensen te informeren over Awel en wat zij allemaal doen voor jongeren 💕 Hopelijk nemen we hiermee een stukje taboe weg, en vinden jongeren dankzij ons de weg naar hulpverlening, of willen mensen zelfs vrijwilliger bij Awel worden 🙌đŸģ

Waarom dit goed doel?

Het jaarthema van Jong Groen Gent is mentaal welzijn bij jongeren. We zochten sowieso een goed doel dat daarbij aansloot. En toen dachten we meteen aan Awel.
Awel doet uitstekend werk voor jongeren. Het is ongelooflijk hoeveel chatberichtjes, telefoontjes, e-mails en forumvragen zij per dag krijgen. Dat ze erin slagen om die allemaal te beantwoorden, is ongelooflijk bewonderenswaardig. Heel veel respect voor al die vrijwilligers die zich uren per week inzetten voor jongeren! Dankjulliewel!
De vraag naar hulp blijft stijgen, waardoor hun middelen ook moeten stijgen. Wij hopen dat ze hiermee nog meer kunnen inzetten op vrijwilligers, opleidingen, continue verbetering van hun kanalen en gewoonweg op het helpen van jongeren. Awel verdient alle steun, want op die manier steunen we ook iedereen die het moeilijk heeft <3

AWEL

Awel is de hulplijn voor kinderen en jongeren.
Awel luistert, voelt mee en denkt mee met oproepers via een gratis en makkelijk bereikbaar contactkanaal (telefoonnummer 102, e-mail, chat en een jongerenforum).

Hoe kan jij helpen? Organiseer een leuke inzamelactie, koekenbak, enz. En schenk een kind of jongere een gesprek met Awel.

Bekijk dit goed doel