De warmste koekjes

Ten voordele van Huize Eyckerheyde vzw

Van lavendel en kamille word je rustig. En dat is exact wat sommige mensen nodig hebben. Onze koekjes zijn dan ook nog eens met een hoop liefde gemaakt. Daardoor krijg je niet alleen rust binnenin, maar ook nog eens een heel lekker warm gevoel. En dat is exact de manier waarop de begeleiders in Huize Eyckerheyde met de bewoners omgaan: met veel warmte.
Wij bakken kleine koekjes waarin lavendel of kamille (en liefde) vermengd werd. Verrassend lekker.

Waarom dit goed doel?

We wonen vlakbij. Ik ben er al op bezoek geweest met mijn klas. Mijn mama heeft er enkele jaren gewerkt. We weten dat de centjes hier heel goed besteed worden om de bewoners te begeleiden op verschillende vlakken.

Huize Eyckerheyde vzw

Wij zijn een voorziening voor volwassenen met een meervoudige beperking. Momenteel wonen er 60 bewoners bij ons, opgedeeld in 6 leefgroepen van 10. Bedoeling is dat we binnenkort 94 bewoners kunnen opvangen. Het is een groep met heel diverse zorgvragen; bewoners met een grote verzorgingsvraag, bewoners die heel basaal begeleid moeten worden, bewoners die gestimuleerd moeten worden, bewoners die vragen voor prikkels te doseren,... . Met de opbrengst van Music for Life kopen wij materiaal aan om activiteiten te begeleiden. (vb drukknoppen zodat zij zelf een computer kunnen opzetten, of de mixer aanzetten)

Bekijk dit goed doel