De Warmste Koekjes

Ten voordele van ZORGHUIS DE DIJLEVALLEI

Kanker treft heel wat mensen. Ook onder ons zijn er al collega's mee geconfronteerd zowel zelf als in hun familie- of vriendenkring. Graag willen wij als collega's van FCM Travel Solutions iets ondernemen om hiervoor geld in te zamelen.
We hebben gezamenlijk voor het Zorghuis De Dijlevallei gekozen omdat zij de mogelijkheid bieden aan kankerpatiënten en hun lotgenoten om even uit de dagelijkse realiteit te ontsnappen. Ze kunnen daar ontspannen samen met andere lotgenoten.

Waarom dit goed doel?

Als bedrijf vinden wij het belangrijk om ons ook sociaal te engageren. Onder ons kregen al enkele collega's te maken met kanker.
Graag willen het Zorghuis mee ondersteunen omdat zij de mogelijkheid bieden aan kankerpatiënten en hun mantelzorgers om even te ontsnappen uit de dagelijkse realiteit. In het Zorghuis kunnen zij tot rust komen samen met andere lotgenoten.

ZORGHUIS DE DIJLEVALLEI

Zorghuis De Dijlevallei, gelegen in het landelijke Boortmeerbeek op de as Leuven - Mechelen, is het derde zorghuis in Vlaanderen en richt zich 24/7 specifiek op kankerpatiënten en hun mantelzorgers, dit zowel voor, tijdens als na de behandeling. Onze gasten, die niet langer in het ziekenhuis dienen te verblijven, kunnen hier tot rust komen, genieten van extra aandacht en kleine bijzondere dingen maar tevens ook verder herstellen in een huiselijk kader, omringd door andere lotgenoten. Samen met een team van vele vrijwilligers zet het zorghuis en zijn coördinator zich dagelijks in voor deze gasten. Dit door maximaal in te zetten op het comfort van onze gasten en hun mantelzorgers. Door expliciet te gaan voor diversiteit willen wij de instap tot het zorghuis laagdrempelig houden en eenieder de mogelijkheid geven gebruik te kunnen maken van onze warme en huiselijke omgeving. Om kwaliteit te garanderen werken we nauw samen met Kom Op Tegen Kanker.

Bekijk dit goed doel