De warmste koekjes

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Voor de warmste week hebben we lekkere chocolade-rice crispy koekjes gemaakt. We verkopen die van 21 tot en met 23 december in de nieuwe koerswijk in Mariakerke.

Waarom dit goed doel?

Bompa vecht sinds begin dit jaar tegen deze vreselijke ziekte. Op deze manier willen we hem steunen en ons steentje bijdragen zodat hopelijk in de toekomst dit niemand meer kan pijn doen. Mauro en Leon

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel