De warmste koekjes

Ten voordele van 'Hand in hand, samen tegen Reuma' - KONINKLIJKE BELGISCHE VERENIGING VOOR REUMATOLOGIE

Ik verkoop zelfgemaakte ambachtelijke koekjes met een kerstopschrift in leuke zakjes of doosjes die je dan met kerst op tafel kan zetten of al lekker zelf kan opsmullen. De opbrengst gaat naar het goede doel.

Waarom dit goed doel?

Mijn mama lijdt aan reuma en ik sta 100 % achter meer onderzoek om de levenskwaliteit te kunnen verbeteren van patiƫnten en ooit de ziekte tegen te kunnen gaan.

'Hand in hand, samen tegen Reuma' - KONINKLIJKE BELGISCHE VERENIGING VOOR REUMATOLOGIE

De Koninklijke Belgische Vereniging voor Reumatologie heeft een Fonds opgericht teneinde via steun aan het wetenschappelijk onderzoek de levenskwaliteit van de vele patiƫnten die lijden aan chronische reumatische aandoeningen te verbeteren. Het gezicht van dit Fonds heet Hand in hand, samen tegen Reuma. Het Fonds kent beurzen en prijzen toe om meer jonge onderzoekers aan te moedigen hun talenten te investeren in het onderzoek in de reumatologie. Het schenkt bijzondere aandacht aan het onderzoek naar de oorzaken, behandelingen en evaluatie van reumatische aandoeningen. Vooral klinische en multicentrische onderzoekprogramma's worden gesteund. Het steunt ook sociale projecten die bij voorkeur openstaan voor samenwerking met medische en niet medische partners. Een andere functie van Hand in hand, samen tegen Reuma is het grote publiek sensibiliseren voor de impact van chronische reumatische aandoeningen.

Bekijk dit goed doel