De warmste knuffels en lekkers for life!

Ten voordele van MS-Liga Vlaanderen

Annelien en Lieselot verkopen hun eigen knuffels. Deze hebben veel troost gegeven in moeilijk momenten. Ze weten als geen ander dat een goede knuffel enorm deugd kan doen en iedereen dit kan gebruiken.

Daarnaast bakken ze samen, met de hulp van familie, zelf wafels en cupcakes om deze op verschillende momenten te verkopen.

Waarom dit goed doel?

Onze kinderen hebben gekozen om een actie te organiseren voor hun opa. Hij heeft al enige tijd MS en doet dit goed. De meisjes willen via deze weg tonen dat ze trots op hem zijn en willen alle mensen met MS een duwtje in de rug geven.

MS-Liga Vlaanderen

MS-Liga Vlaanderen vzw is er in eerste instantie voor personen met MS (PmMS) en hun omgeving.

MS is een chronische, ongeneeslijke aandoening van het centrale zenuwstelsel, waarbij ontsteking leidt tot schade aan zenuwbanen en hun omhulsel. Het ziekteverloop is moeilijk voorspelbaar en erg divers. Daarom wordt multiple sclerose ook wel de aandoening met 1000 gezichten genoemd.
De verschillende zichtbare en onzichtbare symptomen hebben een grote impact op de levenskwaliteit. Daarom zet MS-Liga Vlaanderen in op 7 verschillende pijlers: informeren, sensibiliseren, psychosociale begeleiding, financiële ondersteuning, lotgenotencontact, belangenverdedigingen en ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek.

Door de unieke combinatie van professionele medewerkers en vrijwilligers is MS-Liga Vlaanderen vzw aanwezig in alle Vlaamse provincies en Brussel.

Bekijk dit goed doel

Video's