De warmste knuffels en lekkers for life!

Ten voordele van Diabetes Liga

Annelien en Lieselot verkopen hun eigen knuffels. Deze hebben veel troost gegeven in moeilijk momenten. Ze weten als geen ander dat een goede knuffel enorm deugd kan doen en iedereen dit kan gebruiken.

Daarnaast bakken ze samen, met de hulp van familie, zelf wafels en cupcakes om deze op verschillende momenten te verkopen.

Waarom dit goed doel?

Onze kinderen hebben gekozen om een actie te organiseren voor hun vake. Hij heeft al jaren diabetes en doet dit super goed. De meisjes willen via deze weg tonen dat ze trots op hem zijn en willen alle mensen met diabetes een duwtje in de rug geven.

Diabetes Liga

De Diabetes Liga streeft er naar om de levenskwaliteit van iedere persoon met diabetes te optimaliseren. We investeren in wetenschappelijk onderzoek, zijn hét kenniscentrum binnen en buiten de sector en zetten in op preventie. Bovendien behartigen we de belangen van iedere persoon met diabetes. Wil jij ons helpen investeren in wetenschappelijk onderzoek? Of geef je graag je steun aan onze vakantiekampen voor kinderen? Zet dan zeker jouw actie op voor de Diabetes Liga.

Bekijk dit goed doel