De Warmste Kinderwensen

Ten voordele van Ontrafel

De leerlingen Van De Dobbelsteen van het derde tot het zesde leerjaar tekenden met veel passie kleurrijke wintertaferelen die we met onze partners van Athena Campus Heule laten drukken als wenskaarten. We verkopen deze warme wenskaarten in pakjes van 10 voor het goede doel "Ontrafel".

We willen hen graag een duwtje in de rug geven omdat ze het verschil maken voor veel kinderen en jongeren die een moeilijke periode doormaken in hun leven. Jongeren zijn zeer kwetsbaar en verdienen een goede begeleiding bij grote tegenslagen. Dit geeft hen en de mensen rond hen een betere toekomst. Ontrafel gaat samen met hen op weg met breed verlies, rouw, emotionele pijn, trauma en groeiprocessen.

Waarom dit goed doel?

Veel kinderen en jongeren hebben nood aan professionele psychologische begeleiding. De mensen bij vzw Ontrafel bieden deze hulp met hart en ziel en maken voor al die unieke jonge mensen een wereld van verschil. Ook voor onze kinderen!

Ontrafel

Vzw Ontrafel, "Bleekweide Kortrijk", is een expertise- en begeleidingscentrum voor kinderen, jongeren en hun gezinnen dat deel uitmaakt van het Bleekweide-netwerk in Vlaanderen. We gaan samen op weg met breed verlies, rouw, emotionele pijn, trauma en groeiprocessen.
We bieden zowel individuele begeleidingen als groepsbegeleidingen aan, zetten schoolprojecten op en organiseren (vormings)activiteiten voor het brede publiek.
Hierbij mag niemand in de kou blijven staan.
Een luisterend oor via ons meldpunt, geen wachtlijsten waardoor de hulp laagdrempelig wordt, ...
Via ons hulpfonds maken we begeleiding en therapie mogelijk voor kinderen en jongeren waarvan hun gezin het financieel niet breed heeft.

Bekijk dit goed doel

Video's