De warmste kerststukjes

Ten voordele van HET DIERENTHUISJE

We maken met het Poetsbureau Houthalen kerststukjes, die verkocht worden aan 10 euro per stuk. De bestelling loopt via het kantoor van Houthalen, of via 1 van de huishoudhulpen/consulenten. Kerststukken zijn verkrijgbaar in het rood, goud, zilver of blauw.

Op woensdag 18 december voorzien we tussen 14u en 18u het afhaalmoment op kantoor. Mét jeneverbar, kerstmuziek en kerstmutsjes, om de sfeer erin te brengen. De opbrengst van ons jeneverbar gaat uiteraard mee in het opbrengstenpotje!

Doe jij ook mee? :)

Waarom dit goed doel?

De warmste week is een prachtig initiatief. Wij willen de opbrengst van onze actie verdelen over 2 goede doelen, waaronder het dierenthuisje. Het team van Houthalen ziet niet alleen mensen graag, maar ook dieren. Na het lezen van de omschrijving van het Dierenthuisje, zijn wij overtuigd dat onze opbrengst goed terecht komt!

HET DIERENTHUISJE

Het dierenthuisje biedt onderdak aan kansarme dieren die in een gewoon asiel weinig of geen kans maken op adoptie. Ze leven vrij op een groot omsloten terrein en zitten dus niet opgesloten in hokken. We ontfermen ons vooral over dieren die elders niet welkom zijn omwille van hun hoge leeftijd of wegens medische/psychische problemen. Zowel poezen, honden als hoevedieren vangen we op. Kosten noch moeite worden daarbij gespaard. Sommige bewonertjes blijven hier,anderen krijgen nog een eigen liefdevolle thuis. Het Dierenthuisje werkt volledig autonoom en krijgt totaal geen overheidssteun. Elke euro wordt dan ook zeer gewaardeerd!

Bekijk dit goed doel