De warmste kerststukjes

Ten voordele van Boven De Wolken

We maken met het Poetsbureau Houthalen kerststukjes, die verkocht worden aan 10 euro per stuk. De bestelling loopt via het kantoor van Houthalen, of via 1 van de huishoudhulpen/consulenten. Kerststukken zijn verkrijgbaar in het rood, goud, zilver of blauw.

Op woensdag 18 december voorzien we tussen 14u en 18u het afhaalmoment op kantoor. Mét jeneverbar, kerstmuziek en kerstmutsjes, om de sfeer erin te brengen. De opbrengst van ons jeneverbar gaat uiteraard mee in het opbrengstenpotje!

Doe jij ook mee? :)

Waarom dit goed doel?

De warmste week is een prachtig initiatief. Wij willen de opbrengst van onze actie verdelen over 2 goede doelen, waaronder Boven de Wolken. Tussen onze huishoudhulpen zitten heel wat jonge mama's, of hippe oma's. Door dit raakvlak, willen we graag bijdragen aan een mooi centje voor dit goede doel.

Boven De Wolken

Ook als sterrenouder ben je heel fier en wil je alles voor eeuwig en altijd vastleggen. Foto’s van jullie baby, van jullie nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met het verlies van je kind. Foto’s die je met veel trots aan iedereen kan laten zien.

De professionele fotografen van Boven De Wolken helpen jullie graag aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. We doen dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor jullie en jullie baby.

Bekijk dit goed doel