De Warmste Kerstrun

Ten voordele van Mucovereniging

Lopen - wandelen voor het goede doel .
Kies zelf je afstand van 1 tot 10 km en steun de warmste week.
Dit jaar kiezen we als goed doel de mucovereniging. Jullie zorgen voor de inspanning, wij voor de ontspanning. Er is randanimatie voorzien, speeldorp voor de kinderen, kerstmarkt rond het gebeuren en een Dj met de nodige motivatie beats.

inschrijvingen
Indvidueel : https://bit.ly/33w9Hv1
groep: https://bit.ly/2rA1IzK

Waarom dit goed doel?

Mijn broer en ik verloren in de jaren 90 onze twee jeugdvrienden Frederik en Christophe Bruwier ten gevolge van Muco. Dit is de meest voorkomende levensbedreigende erfelijke ziekte in Belgïë.


Ooit eens een actie opzetten voor de muco vereniging in de strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte stond dan ook nog op het to do lijstje .

Samen met onze vereniging willen we dan hoe bescheiden of groots on steentje bijdragen aan deze vzw .

Mucovereniging

De Mucovereniging vzw is een vereniging van en voor mensen met mucoviscidose en hun families. Samen met de families, mucocentra en zorgverstrekkers zetten wij ons in voor een beter, langer en gelukkiger leven voor alle mensen met muco in ons land. Onze eerste prioriteit is dan ook de 1275 kinderen, jongeren en volwassenen met muco in ons land bij te staan in hun dagelijkse strijd tegen de ziekte. Dit kan enkel dankzij jouw steun!

Bekijk dit goed doel

Video's