De Warmste Kerstmarkt van BS De Zevensprong

Ten voordele van Villa Rozerood

Op onze Warmste Kerstmarkt is het na schooltijd een gezellig samenzijn.
Geniet van een hapje, een drankje en neem een kijkje bij de knappe creaties van de leerlingen die verkocht worden tvv Villa Rozerood.

Waarom dit goed doel?

Via het broertje van een kindje in onze school hebben we gezien wat Villa Rozerood voor hem en zijn familie betekend. Door Villa Rozerood kunnen gezinnen met een hulpbehoevend familielid toch een fijne vakantie samen doorbrengen.

Villa Rozerood

Om het met woorden van ouders te zeggen:
Morgen… is het exact een jaar geleden dat B heel kritiek werd overgebracht naar UZ Gent. Onze wereld stopte 1 seconde met draaien. De volgende seconde leken we op een sneltrein te zitten die niet meer stopte, die we zelfs enkel konden na-hollen. Door dit achternahollen, boven de grenzen gaan, je als mens existentieel laten raken,… wordt je ook wel diep intens moe. Ons eerste contact met Villa Rozerood was als een droom. Weinig woorden hebben we voor wat die dagen voor ons als gezin betekende. Het was warm, stil vanbinnen, eindelijk tijd voor elkaar, relaxed,… we voelden ons begrepen zonder veel woorden, gesteund, gedragen,… Villa Rozerood is een wonderbaarlijke plek!

Bekijk dit goed doel