De Warmste Kerstmarkt Lo-Reninge

Ten voordele van Het Havenhuis

Op zondag 15 december kun je in Lo-Reninge terecht voor een hartverwarmende kerstmarkt. Verschillende verenigingen slaan de handen in elkaar om samen een groot aanbod aan eten en drank aan te bieden aan iedereen. Warme chocomelk, jenevers, glühwein, een wijntje of een biertje, wafels, braadworst... Voor ieder wat wils! De opbrengst van deze kerstmarkt wordt verdeeld onder vier goede doelen, onder andere Het Havenhuis in Reninge.

Waarom dit goed doel?

Het Havenhuis is gelegen in Lo-Reninge zelf. Graag hadden we een lokaal initiatief gesteund. Net zoals vorig jaar maakten we daarom de keuze Het Havenhuis als één van onze goede doelen te kiezen.

Het Havenhuis

Het Havenhuis biedt intensieve woon- en dagondersteuning voor volwassenen met een Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH). Deze mensen werden net als u en ik gezond geboren. Zij konden genieten van het leven op vlak van familie, vrienden, studie, werk en vrije tijd, tot het noodlot hun leven op een ander spoor zette en niets nog hetzelfde bleef. Wij staan voltijds in voor de zorg en begeleiding van mensen met een ernstige zorg-afhankelijkheid zowel op fysiek, cognitief als sociaal - emotioneel gebied. vzw Het Havenhuis creëert een woon- en zorgconcept dat beantwoordt aan de noden en wensen van de bewoners en hun welzijn bevordert. Een gevarieerde dagbesteding helpt de bewoners om opnieuw zin te geven aan hun leven ondanks de opgelopen beperkingen.

Bekijk dit goed doel