De Warmste Kerstmarkt @ FFW

Ten voordele van CRIG-fonds

Alle Farmaceuten en medewerkers van het FFW zetten zich in om souvenirs (plantjes, naaisels, chocolade suppo's, ...), eten (soep, hotdogs, taartjes, ...) en drinken (koffie, chocolademelk, ...) te voorzien voor een gezellige kerstmarkt!

Daarnaast wordt er ook een tombola georganiseerd waar mooie prijzen te winnen vallen: o.a. 4 x een overnachting voor 2 personen + ontbijt (IBIS hotels, Erasmus hotel, NH Belfort hotel). Een lotje kost 5 EUR en is enkel te koop op de kerstmarkt.

De kerstmarkt is open van 9.30 tot 20.00 en vanaf 17.00 is er een after-work event met de nodige hapjes en drank...

(Er kan enkel cash betaald worden op de kerstmarkt!)

Waarom dit goed doel?

UGent kiest om samen zich in te zetten voor het CRIG

CRIG-fonds

De vzw CRIG-fonds werd opgericht om het kankeronderzoek aan de Universiteit Gent en het UZ Gent te ondersteunen. Het ‘Cancer Research Institute Ghent’ of kortweg CRIG brengt alle Gentse kankeronderzoekers samen zodat er sneller en efficiënter impactvol onderzoek kan gedaan worden. Dagelijks zijn meer dan 400 onderzoekers en experten in de weer, elk vanuit hun eigen discipline: van artsen en biologen tot bioinformatici en ingenieurs. CRIG bouwt bruggen tussen deze onderzoekers, maar doet nog meer! CRIG zet hard in op de kankeronderzoekers van de toekomst door het financieren van veelbelovend onderzoek en het organiseren van gespecialiseerde cursussen, lezingen en netwerkmogelijkheden. En omdat kanker iedereen aanbelangt, maakt CRIG komaf met ivoren torens om u te informeren over kankeronderzoek! Meer info over CRIG, onze verwezenlijkingen en hoe u ons kunt steunen, is te vinden via www.crig.ugent.be of onze sociale mediakanalen LinkedIn, Facebook en Twitter (@crighent).

Bekijk dit goed doel