De warmste kerstmarkt @ Barco

Ten voordele van Oranjehuis

We verzamelen meer dan 20 goede doelen op een kerstmarkt in onze campus. Iedereen verkoopt voor hun eigen goede doel. We proberen wel zo min mogelijk overlap te hebben. Er zullen zowel kaartjes, geschenkartikelen als eten en drinken zijn.
Daarnaast organiseren we doorlopend rondleidingen in ons experience center dat sinds 2016 al meer dan 50.000 bezoekers heeft ontvangen en normaal niet open is voor het grote publiek. De opbrengst van die rondleidingen gaat naar het Oranjehuis.
Er zal ook een optreden zijn van 2 bandjes, randanimatie en projection mapping op onze gebouwen.
Op vrijdag is het enkel voor familie en vrienden van Barcomedewerkers en deelnemende bedrijven/verenigingen. Op zaterdag is iedereen welkom van 10u tot 16u.

Waarom dit goed doel?

Vanuit Barco willen we minderbedeelden toegang geven tot de kennismaatschappij om hen zo meer kansen te geven op een betere toekomst.
Op die manier zijn we in contact gekomen met het Oranjehuis. Wat zij doen, sluit helemaal aan bij wat wij voor ogen hebben. We waren zodanig onder de indruk van hun aanpak en enthousiasme dat we nu volop een langdurige samenwerking aan het uitbouwen zijn.
We willen doorheen het jaar teambuildings bij hen door laten gaan om hen te helpen, maar ook om van hen te leren. Vandaar ons initiatief voor hen.

Oranjehuis

Vzw Oranjehuis werkt dag aan dag met kinderen en jongeren die het moeilijk hebben. We gaan met hen en hun context op pad om weer hoop en perspectief te vinden in het leven. We doen dit met hart en ziel, met veel enthousiasme en een groot geloof dat het anders kan. Wie ons een bezoekje wil brengen, is welkom. Ook kinderen, jongeren en/ of gezinnen die mee willen doen in onze werking, zijn van harte welkom op de open boerderij de Heerlijkheid! Of kunnen mee op kamp of op één van de ervaringsgerichte ouder-kind weekends! Misschien tot ziens!!

Bekijk dit goed doel

Video's