De Warmste Kerstmarkt!

Ten voordele van Allemaal Andere Kinderen (AAK)

Tijdens het weekend van 13, 14 en 15 december vind je de dames van Kiwanis Symforosa in hun gezellige chalet op de kerstmarkt te Lier.
Kom zeker eens langs voor een lekkere worst en/of een drankje en steun op die manier onze actie voor AAK.

Meer info www.kiwanissymforosa.be

Waarom dit goed doel?

Kiwanis Symforosa organiseert evenementen om de kinderen die het wat moeilijker hebben in onze maatschappij te ondersteunen. Allemaal Andere Kinderen is een fantastisch project, waar wij ons heel graag willen voor inzetten!

Allemaal Andere Kinderen (AAK)

AAKvzw organiseert vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking. Drie maal per jaar nemen 15 tot 20 personen hieraan deel, begeleidt door een handjevol vrijwilligers. Tijdens onze vakanties wordt er rekening gehouden met ieders mogelijkheden, zelfstandigheid en beperkingen.
Wij zijn een kleinschalige organisatie en verkiezen om klein te blijven, zodat de gezelligheid en gemoedelijkheid niet verloren raken.
AAKvzw vraagt geen lidgeld aan de vrijwilligers of deelnemers. Per vakantie of uitstap betaalt de deelnemer een bedrag waarin alle kosten inbegrepen zijn (vervoer, verblijf, alle maaltijden, terrasjes, uitstappen, inkomgelden,…).
Met jouw actie kunnen we een extraatje aan de deelnemers en vrijwilligers aanbieden!

Bekijk dit goed doel