De Warmste Kerstmarkt

Ten voordele van MiraLouise Fonds

Op woensdag 11 december van 11.00-15.00 u. zijn personeel, studenten en sympathisanten van KU Leuven Campus Brugge welkom op De Warmste Kerstmarkt.

Wat?
Een gezellige kerstmarkt met kerstige eet- en drankskraampjes, uitgebaat door onze eigen studenten.

Wanneer?
Woensdag 11 december van 11.00 tot 15.00 u.

Waar?
Op de terreinen van het campusgebouw
KU Leuven Campus Brugge
Spoorwegstraat 12
8200 Brugge

Toegang?
€ 10 per kaart, all-in (hamburger, frietjes + 2 drankjes)

Extra drankkaart = € 7,50
Rondje nagelen = € 2,50
'Huur' kickerballetje, plaatjes aanvragen = € 1,50

Waarom dit goed doel?

KU Leuven Campus Brugge en studentenkring Kring Brugge zetten zich in voor het MiraLouise Fonds omdat deze organisatie financiële hulp biedt aan mensen die aan Cerebrale Parese lijden. Daarbij ligt hun focus o.a. sterk op revalidatie en kinesitherapie. Laat dat nu precies ook de focus zijn binnen de Faculteit Bewegings- en Revalidatiewetenschappen op onze campus. Naast onderzoek rond hersenverlamming, willen wij het MiraLouise Fonds via De Warmste Week ook financieel een hart onder de riem steken.

MiraLouise Fonds

Het MiraLouise Fonds wil financiële ondersteuning bieden aan projecten gefocust op de ontwikkeling van kinderen die problemen ondervonden hebben tijdens of vlak na de geboorte, en daardoor aan Cerebrale Parese lijden. De focus ligt sterk op preventie en neonatale zorg, maar ook projecten voor revalidatie, thuisbegeleiding, kinesitherapie, opvang en begeleiding in buitengewoon onderwijs of gespecialiseerde diensten komen in aanmerking. In eerste instantie wensen de stichters de dienst neonatologie van het AZ Sint-Jan Brugge-Oostende te steunen. Het MiraLouise Fonds is een onderdeel van de Koning Boudewijn Stichting. Meer info en onze projecten vindt u op www.miralouisefonds.be

Bekijk dit goed doel