De warmste kerstmarkt

Ten voordele van Missing You

We verkopen oude boeken, spelletjes, speculoos en laten kinderen gezellige spelletjes spelen aan een zéér warme prijs.

Van live-muziek door leerlingen tot warme mini-pannenkoeken.

Het zal er allemaal aanwezig zijn!

Waarom dit goed doel?

We verloren vorig schooljaar een leerkracht aan een verschrikkelijke ziekte. Ze liet hierbij een gezin, familieleden en vrienden in veel verdriet achter.

Daarom organiseren we een warmste kerstmarkt tijdens ons oudercontact om dit mooie doel te steunen. Om zo ook nabestaanden een warm hart onder de riem te steken.

Missing You

Missing You is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen (tot 30 jaar) die iemand belangrijk verloren zijn.

Jonge mensen hebben tijd en ruimte nodig om met hun verlies om te gaan. Om hen hierbij te ondersteunen, organiseren we activiteiten waarbij lotgenoten elkaar ontmoeten. Zo zijn er maandelijkse regionale praatgroepen, een jaarlijkse ontmoetingsdag en een rouwkamp in de zomer.

Missing You sensibiliseert door het belang van zorg voor jonge rouwenden onder de maatschappelijke aandacht te brengen. We willen dat het gepast omgaan met verlies bij kinderen en jongeren een basishouding wordt. Missing You draagt op die manier bij tot een begripvolle, ondersteunende samenleving.

Bekijk dit goed doel

Video's