De Warmste Kerstmarkt

Ten voordele van Beyond the Moon vzw

SPW Hamont-Lo slaan de handen in elkaar en gaan met de vrijwilligers op de kerstmarkt van Hamont staan. Daar verkopen wij jenever, pintjes, soep, snoepgoed, chips, chocomelk en cake. Deze stand op de kerstmarkt zal goed verwarmd worden door warmtepalen en gezellige mensen! Op deze manier willen wij zoveel mogelijk geld inzamelen voor ons goed doel en De Warmste Week!

Waarom dit goed doel?

Wij zijn vrijwilligers van Speelpleinwerking Hamont-Lo 'Uit De Bocht'. Omdat wij zelf elke zomer veel kinderen over de vloer krijgen en wij zien hoe hard ze zich amuseren, willen wij dit elk kind gunnen. Beyond The Moon helpt de kinderen die ernstig ziek zijn toch deze leuke tijd beleven. Weg van alle ziekenhuizen kunnen zij op vakantie gaan met het hele gezin.

Beyond the Moon vzw

Beyond the Moon biedt families met een ernstig ziek kind de gelegenheid om samen te genieten van een onvergetelijke, kosteloze all-in vakantie in een kindvriendelijke omgeving, ver weg van ziekenhuizen en dagelijkse behandelingen. Een zorgeloze gezinsvakantie geeft hen nieuwe energie om de batterijen op te laden en samen verder te strijden tegen de ziekte. Het versterkt de gezinsband en geeft hen herinneringen om voor altijd te koesteren. Onze maan is een lichtpuntje in de vaak donkere en pijnlijke dagen van deze gezinnen. Wij geven hen hoop, energie en vreugde!

Bekijk dit goed doel