De Warmste Kerstmarkt

Ten voordele van Beyond the Moon vzw

Samen met de vrijwilligers van SPW Hamont-Lo staan wij op de kerstmarkt van Hamont-Achel. Daar verkopen wij jenever, pintjes, snoepgoed, chocomelk, soep en cake. We zetten daar een tent op en maken we hem goed warm zodat het de warmste en gezelligste kerstmarkt wordt!

Waarom dit goed doel?

Wij zijn vrijwilligers van Speelpleinwerking 'Uit De Bocht' uit Hamont-Lo. Omdat wij elke zomervakantie kinderen over de vloer krijgen en wij zien hoe hard zij zich amuseren, willen wij dit elk kind gunnen. Beyond The Moon helpt kinderen die ernstig ziek zijn toch deze leuke tijd beleven. Weg van alle ziekenhuizen kunnen zij op vakantie gaan samen met het gezin die dit ook zeker verdienen.

Beyond the Moon vzw

Beyond the Moon biedt families met een ernstig ziek kind de gelegenheid om samen te genieten van een onvergetelijke, kosteloze all-in vakantie in een kindvriendelijke omgeving, ver weg van ziekenhuizen en dagelijkse behandelingen. Een zorgeloze gezinsvakantie geeft hen nieuwe energie om de batterijen op te laden en samen verder te strijden tegen de ziekte. Het versterkt de gezinsband en geeft hen herinneringen om voor altijd te koesteren. Onze maan is een lichtpuntje in de vaak donkere en pijnlijke dagen van deze gezinnen. Wij geven hen hoop, energie en vreugde!

Bekijk dit goed doel