De warmste Kerstmarkt

Ten voordele van Berrefonds VZW

Verschillende opleidingen van onze school CVO EduKempen tonen op de kerstmarkt hun mooiste werken. Zo kan je kerstkaartjes kopen die gemaakt werden door de afdeling fotografie of een button opspelden die gemaakt werd door de opleiding mode.

Waarom dit goed doel?

In juni werd onze collega Marlies de trotse mama van Jet. Helaas is Jet 4 dagen na haar geboorte gestorven. Marlies en haar man mochten veel steun ontvangen van het Berrefonds, en daarom willen wij het Berrefonds bedanken.

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creƫren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel