De Warmste Kerstmarkt!

Ten voordele van Berrefonds VZW

Tijdens het weekend van 13, 14 en 15 december vind je de dames van Kiwanis Symforosa in hun gezellige chalet op de kerstmarkt te Lier.
Kom zeker eens langs voor een lekkere worst en/of een drankje en steun op die manier onze actie voor het Berrefonds!

Meer info www.kiwanissymforosa.be

Waarom dit goed doel?

Kiwanis Symforosa organiseert evenementen om de kinderen die het wat moeilijker hebben in onze maatschappij te ondersteunen. Het Berrefonds is een fantastisch project, waar wij ons heel graag willen voor inzetten!

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creƫren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel