De warmste kerstkaarten

Ten voordele van Wonen en werken voor personen met autisme vzw - De Okkernoot

Katleen en Sofie van studio bon+jour verkopen hippe handgeletterde kerstkaarten voor vzw De Okkernoot. Dit in pakketjes van 5. En dit voor maar 10€! (enveloppen inbegrepen)
Geef je warmste kerst- en nieuwjaarswensen op een trendy kaart en steun hierbij de werking van vzw Okkernoot. De bewoners van de Okkernoot zullen jullie dankbaar zijn!

Om te bestellen kun je mailen naar info.studiobonjour@gmail.com of langsgaan bij één van de vestigingen van vzw Okkernoot.

Waarom dit goed doel?

De Okkernoot werkt voornamelijk met vrijwilligers om hun bewoners naar activiteiten te brengen. Vorig jaar brachten wij als vrijwilliger een bewoonster elke maandag naar de zorgboerderij.
Dit gaf een heel fijn gevoel om te zien hoe zij genoot om eens buitenhuis een leuke activiteit te kunnen doen.
Wij willen de Okkernoot een financieel duwtje in de rug geven om dit verder uit te bouwen.

Wonen en werken voor personen met autisme vzw - De Okkernoot

De Okkernoot biedt logies en bezigheid aan jongeren en volwassenen met autisme. Opvang kan in Vollezele, Halle en Denderwindeke. Door de last te verdelen of tijdelijk over te nemen kunnen we mantelzorgers ontlasten. Ook crisis- en noodopvang behoren tot de opties, evenals individuele hulp. Via sponsoring creëren we extra mogelijkheden zoals atelier- en therapielokalen en mogelijkheden tot ontspanning (snoezel, zwembad, ...). We willen bovendien in het voormalige station van Herne een heus hedendaags activiteitenaanbod op poten zetten waarbij inclusie de hoofdtoon voert. Zo denken we aan een bistro voor zowel reiziger als dorpsgenoot, aan een verdeelpunt van lokaal geproduceerde produkten, ... Dank aan wie ons gedenkt!

Bekijk dit goed doel