De Warmste Kersthappening

Ten voordele van KEBENE BELGIE

Tijdens de optredens buiten op het Ichterplein kan u genieten van een lekker hapje en drankje, of op zoek gaan naar een leuk kerstgeschenk. De kraampjes zullen uitgebaat worden door het Theaterkaffee, dienstencentrum Troempeelke, Kebene en GA voor Kunst Opglabbeek.

Waarom dit goed doel?

We kiezen voor dit project omdat enkele Opglabbekenaren bij dit project betrokken zijn, en we met velen dit project een warm hart toedragen.

KEBENE BELGIE

Kebene Children Home is een kleinschalig project dat straat- en weeskinderen opvangt in Kenia,  gelegen in de buurt van Diani Beach, bij Mombasa aan de Zuidkust van Kenia. Kebene voorziet in de basisbehoeften: gezondheidszorg, onderwijs, opvoeding,  recreatie, e.d.  Het doel is de kinderen een goede basis te geven en de mogelijkheid om zich te ontwikkelen in een veilige en liefdevolle omgeving zodat zij de kans krijgen voor een onafhankelijk leven in de toekomst.
In het opvangtehuis willen we een aantal van de meest hulpbehoevende kinderen een thuis geven waar zij de liefde en zorg krijgen die zij nodig hebben.

Bekijk dit goed doel