De warmste kerstdrink

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Op zondag 22 december 2019 organiseren we de tweede 🤶🏼DE WARMSTE KERSTDRINK🎅🏼ten voordele van lymfeklierkanker Vereniging Vlaanderen vzw!🎗

Op deze zondag willen we dat heel Nieuwkerken en omstreken uit zijn kot komt om zijn steentje bij te dragen aan het goede doel!

Wat mag je verwachten?
Een gezellige namiddag/avond met (warme) 🍻dranken🥂 en lekker eten 🌮, optredens 🎶 , vuurkorven en marshmallows🔥 De kids kunnen hun gezichtjes laten omtoveren tot kerstelfjes of eender wat 🎨💄💫

Kortom: Nieuwkerken-Waas op z'n gezelligst!🎄🍾

Waarom dit goed doel?

Vorig jaar kregen wij het slechte nieuws te horen dat een vriendin de diagnose van lymfekliekanker had gekregen. Ondertussen is zij gelukkig genezen, en willen we ons hiervoor blijven inzetten. Na een zeer succesvol evenement met een winst van 6000€ vorig jaar, zijn we dit jaar klaar om voor nog meer te gaan!

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel