De Warmste Kerstdrink

Ten voordele van Kadodder

We kiezen ervoor de buurt uit te nodigen voor een gezellige kerstdrink. Hier zouden we chocomelk, gluhwein, wafeltjes, hotdogs, ….. en kleine handgemaakte spulletjes verkopen in functie van ons gekozen project van de warmste week.

Waarom dit goed doel?

We vinden dit een leuk innitiatief omdat het zich niet enkel op de jongeren/kinderen/volwassenen richt met een beperking, maar ook tot de broers/zussen en hun context. De jongeren van onze leefgroep konden stemmen op 3 verschillende projecten en zij kozen voor dit project omdat dit hen het meest aanspreekt.

Kadodder

Wij zijn een thuisbegeleidingsdienst voor personen met een verstandelijke beperking. Wij ondersteunen kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking die nog in hun thuismilieu wonen op het vlak van opvoeding, vrije tijd, samenleven, netwerkvorming, ... .
We hebben ook een Brussenwerking. Zij organiseren leuke activiteiten voor de BRoers en zUSSEN van de jongeren met beperking. Soms gaan de gesprekken ook wel eens over hoe het is om een broer of zus te hebben die anders is.
Daarnaast hebben we een oppasdienst die gespecialiseerd is in opvang van mensen met een verstandelijke beperking : de Praktisch Pedagogische Thuishulp.

Bekijk dit goed doel