De Warmste Kerstconcerten

Ten voordele van EINDELIJK PROJECTEN NAH, projecten ten behoeve van personen met een niet aangeboren hersenletsel

De academie van Buggenhout organiseert twee kerstconcerten, waarop een groot deel van onze leerlingen muziek, woord en dans het beste van zichzelf geven, in de warme en gezellige sfeer van Kerstmis.

Waarom dit goed doel?

'Eindelijk' was een hele tijd gehuisvest in de gebouwen van onze academie, en we hebben dan ook een speciale band met deze stichting. Omdat ze van grote betekenis zijn in de gemeente Buggenhout, willen wij hen een hart onder de riem steken, en de opbrengst van onze activiteit graag aan hen doneren.

EINDELIJK PROJECTEN NAH, projecten ten behoeve van personen met een niet aangeboren hersenletsel

Vzw Eindelijk, projecten NAH zorgt voor zorg op maat voor volwassen cliënten met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Voor hen bieden we individuele begeleidingen, dag- én woonondersteuning.

Jonge mensen die een hersenletsel opliepen ten gevolge van bv. een (verkeers)ongeluk ontwaken uit coma en kunnen omwille van de opgelopen handicaps en beperkingen niet opnieuw naar school of naar het werk. Ook mensen met hersenletsels ten gevolge van een CVA, hartstilstand of hersentumor doen een beroep op het dagcentrum. Dit is slechts een greep uit de oorzaken van NAH. Iedere cliënt heeft zo zijn eigen verhaal bij ons.
vzw Eindelijk, projecten NAH biedt hen zinvolle dag- en woonondersteuning aan. We streven naar een kwaliteitsvolle zorg en deskundigheid, behoud van authenticiteit en integriteit, zorgen voor verbondenheid, garanderen veiligheid en stabiliteit, richten ons op autonomie en cliëntgerichtheid. Samen gaan we ervoor!

Bekijk dit goed doel