de warmste kerst in Café Den Toren

Ten voordele van Villa Rozerood

om 15u zouden we starten met de verkoop van pannekoeken met koffie, verkoop van soep,chocomelk,gluwein ....(integraal voor villa rozerood)
er is ook verkoop van jenever ( zes jeneverkes kopen en het bedrag van 1 jenever gaat integraal naar villa rozerood)
naar de avond toe komen er muzikanten en dj om een feestje te bouwen en daar zetten we de verkoop van jeneverkes verder en ook worden er enkele dingen voorzien om te eten (die verkoop gaat ook integraal naar Villa Rozerood)
er is ook een tombola van 2000 lotjes aan 2,50€ met mooie prijzen gesponserd door sponsers enz....(ook dit bedrag gaat integraal naar Villa Rozerood)
georganiseerd door
Lindsay, Iwan en Amber van Café den Toren in samenwerking van de dorpsraad van Schendelbeke

Waarom dit goed doel?

wij hebben zelf een zorgekindje en zijn zelf al gaan logeren in Villa rozerood
wij beseffen dus maar al te goed hoe belangrijk dit doel is....

Villa Rozerood

Om het met woorden van ouders te zeggen:
Morgen… is het exact een jaar geleden dat B heel kritiek werd overgebracht naar UZ Gent. Onze wereld stopte 1 seconde met draaien. De volgende seconde leken we op een sneltrein te zitten die niet meer stopte, die we zelfs enkel konden na-hollen. Door dit achternahollen, boven de grenzen gaan, je als mens existentieel laten raken,… wordt je ook wel diep intens moe. Ons eerste contact met Villa Rozerood was als een droom. Weinig woorden hebben we voor wat die dagen voor ons als gezin betekende. Het was warm, stil vanbinnen, eindelijk tijd voor elkaar, relaxed,… we voelden ons begrepen zonder veel woorden, gesteund, gedragen,… Villa Rozerood is een wonderbaarlijke plek!

Bekijk dit goed doel

Video's